Informatie lidmaatschap

De Tennisclub Ten Boer (TCTB) is opgericht op 14 september 1972. De vier banen, met verlichting, zijn in 2010 vervangen voor Pro Bounce-banen waardoor er gedurende het hele jaar op gespeeld kan worden.

Aanmelden nieuw lidmaatschap
De eenvoudigste en snelste manier om je aan te melden als lid van TCTB is om het online inschrijfformulier te gebruiken. Er wordt -na aanmelden- contact met je opgenomen. Op onze site tref je al heel veel informatie aan, mochten er toch nog vragen zijn over onze club dan kun je  het best contact opnemen met iemand van het bestuur.

Elk lid wordt geregistreerd bij de KNLTB. Hiervoor verstrekt de tennisbond elk jaar een spelerspas met foto. Per lid wordt een vast bedrag, de KNLTB-contributie, afgedragen ter ondersteuning van de activiteiten van de bond.

Afmelden lidmaatschap
Afmelden van jouw lidmaatschap doe je uitsluitend schriftelijk en uiterlijk vóór 15 december bij de ledenadministratie. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected], met daarbij de reden van de opzegging. 

Vrijwilliger worden bij TCTB
TCTB is een tennisclub die volledig draait op vrijwilligers. Door deze fantastische inzet en hulp van velen zijn wij in staat om de contributie zeer laag te houden. Naast het actief beoefenen van de tennissport zijn we daarom altijd op zoek naar versterking van onze vrijwilligersgroep. Vele handen maken immers licht werk! Er is altijd wel iets wat je aanspreekt, informeer eens naar de mogelijkheden of meld je aan als vrijwilliger bij een bestuurslid, maar blijf niet langs de baan staan!