Tennisles

Zoals ieder jaar verzorgd Smashing weer de tennislessen bij de TC Ten Boer. De trainer probeert een zo goed mogelijk en uitgebalanceerde training te voorzien. Om dit te kunnen doen zorgt hij dat een ieder in het groepje terecht komt wat bij hem of haar past. Hij zal alles in het werk stellen om iedereen datgene bij te brengen wat hij/zij wil leren. Om de training te kunnen volgen bij onze vereniging is het verplicht lid te zijn. Je kunt dus niet los van het lidmaatschap meedoen.

De contributie van de vereniging en de kosten voor de trainingen staan los van elkaar. Voor meer informatie kun je altijd even langskomen op een van de trainingsdagen welke op dinsdag en donderdag zijn. Bas kan je dan tussen de lessen door eventueel van wat informatie voorzien.

De trainer

Bas van der Wal

Trainer info
Bas is zijn tennistrainer carrière begonnen bij tennisverenging Are You Ready in Vries met het geven van bal en slagvaardigheidslessen. Tijdens zijn opleiding sociale geografie heeft Bas zijn Tennistrainer A-licentie behaald en is gaan werken voor Frans Wouters bij tv Borger. Via onder andere de tennisverengingen ATV de Hertenkamp, T.V. De Marsch en Tennisclub Smalhorst is Bas voor Smashing gaan werken. Momenteel is hij tennistrainer bij TC Ten Boer en TV de Marsch en geeft hij regelmatig tennisclinics voor jong en oud. Naast zijn Tennistrainer A-licentie heeft Bas ook Tennistrainer B-licentie en meerde applicaties gevolgd zoals tenniskidstrainer en tactiek.

Buiten het tennis om heeft Bas ook een passie voor reizen en andere culturen. Zo begeleidt hij elke zomerperiode voor Djoser minimaal een reis naar een ver land zoals India, Maleisie, Sri Lanka of Zuid-Afrika.