Home > Algemeen > Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Ik ben “lid” en dat “is it”?

Het is een instelling en eigenlijk kun je daar ook niets van zeggen, je wordt tenslotte lid van een sportvereniging om te sporten en dat “is it”. Gemakshalve ga je er dan aan voorbij dat zo’n club alleen maar kan bestaan en zeker niet onbelangrijk “met een betaalbare contributie” als een heleboel mensen hun bijdrage leveren aan het reilen en zeilen.
En ondanks dat er veel mensen binnen onze vereniging daar hun steentje aan bijdragen, zijn er ook zeer velen (en jammer genoeg is dat de meerderheid) die het eigenlijk allemaal prima vinden zo.

En toch zijn er heel veel dingen die moeten gebeuren en die een bepaalde groep mensen daardoor onevenredig zwaar belasten of die in het ergste geval zelfs blijven liggen.

Daarom vragen wij vrijwilligers die bereid zijn bepaalde bestuurstaken mede te ondersteunen, mensen die zich in willen zetten voor het groen in de perkjes bij onze club, mensen die creatief willen bijdragen aan de PR commissie, activiteiten wil organiseren voor de senioren middels de recreatiecommissie of zich misschien beschikbaar willen stellen voor een al jaren bestaande vacature in het bestuur.

Denk er eens goed over na en kijk of je niet ergens in je natuurlijk volle agenda een paar uurtjes in de maand overhoudt om die in onze mooie vereniging te investeren. Als club en als bestuur daarvan, zouden we je daarvoor heel erg dankbaar zijn.

Je kunt je aanmelden via secretariaat@tctb.nl of even een belletje met één van de bestuursleden.

Vele schouders maken licht werk.