Home > Algemeen > Verslag herfstbeurt

Verslag herfstbeurt

De hersfstbeurt op ons park en in en om Baan 5 staat weer voor de deur. De weersverwachting is niet erg positief, maar ik ken mijn pappenheimers. Die laten zich daar niet door afschrikken. En inderdaad, vanaf een uur of 9 stroomt baan 5 vol en om 09.30 uur kunnen we aan de slag. Snoeien, zagen, zeisen en sloot schonen,  schoffelen, stoepen krabben, takken slepen, ramen zemen, keuken poetsen, toiletten en douches aanpakken,  dakranden schrobben, baanranden vegen, blad blazen.

Kortom, het gehele park heeft weer een flinke schoonmaakbeurt gekregen.
Bijgaande plaatjes geven, denk ik, wel aan aardige indruk van hoe zo’n  dag verloopt.
Normaal maakt Reinder de langste reis, maar deze keer is hij verslagen door de broer van Arjen, die uit het Gooi een dagje komt helpen. Nu nog de klipper De Sperwer in Ten Boer aanleggen en hij kan hier komen tennissen!

Annet Wilkens is bereid gevonden dit jaar de snert te verzorgen. 2 Dagen voor de dag 16 aanmeldingen. Raad Annet aan op 20 deelnemers te rekenen. Op vrijdag nog 3 aanmeldingen en op de dag zelf meldt zich  onverwacht een heel gezin , 5 mensen sterk. Mooie deelname van 24 harde werkers!

Na de snertmaaltijd kan ik dan ook met groot genoegen vaststellen, dat ook dit jaar de traditionele “hersfstbeurt op ons park” zeer succesvol is verlopen en volgend jaar zeker op het programma van de TCTB staat.

Klik hier voor alle foto’s.