Home > Jeugd > #TCTBCHALLENGE

#TCTBCHALLENGE

Doe mee met de wekelijkse challenges van Tennis Club Ten Boer!

Inmiddels ligt het tennis door heel Nederland alweer een tijdje stil. Om toch bezig te zijn met tennissen heeft de TCTB een aantal challenges bedacht. Elke woensdag en zaterdag zullen er leuke en uitdagende challenges via Social Media en WhatsApp gedeeld worden. Hiermee willen we alle jeugdleden van de tennisclub actief in beweging houden en uitdagen om de leukste en beste filmpjes in te sturen. Dit insturen kan via Marlous ten Kate (06-18117710), alle filmpjes worden verzameld en zullen vervolgens in een klassement bijgehouden worden. Op het scoreformulier wordt bijgehouden hoeveel punten iedereen heeft verzameld. Alle challenges zijn opgebouwd op 3 verschillende niveaus: BRONS = 5p, ZILVER = 10p en GOUD = 15p. Degenen met de meeste punten en/of het meest opvallende filmpje, maken kans op mooie prijzen!

!! BONUSPUNTEN !!
Daag jezelf uit! Per challenge is er de mogelijkheid om extra punten te verdienen. Je maakt kans door het meest opvallende, het beste of het creatiefste filmpje van jezelf in te sturen.
Er zal per challenge één filmpje bekroond worden tot het opvallendste filmpje!

Nog even in het kort:

* Elke woensdag/zaterdag een nieuwe challenge via Social Media!
Houd goed de online kanalen van TCTB in de gaten.

* Film je Challenge!
Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de challenge doet.

* Stuur je filmpje op!
Deel het filmpje via WhatsApp en verdien punten. Ook kan je het zelf delen via Facebook en/of Instagram, noem TC Ten Boer in je bericht en gebruik #TCTBCHALLENGE.

*Maak kans op een mooie prijs!
Iedereen maakt kans op mooie prijzen door de meeste punten te verzamelen of een opvallend filmpje in te sturen.

Vandaag zal de eerste challenge online komen, bekijk het filmpje goed en doe mee! Hier vind je de challenges: https://www.youtube.com/channel/UCzVb8S0A9I3RlUF1aHo45GQ

Met sportieve groet,

Marlous ten Kate
M: 06-18117710
Jeugdcommissie TC Ten Boer

*Ingezonden filmpjes kunnen worden gedeeld op de online kanalen van TC Ten Boer. Als u dit niet wilt dan kunt u dit aangeven bij het inzenden van het filmpje. Het filmpje wordt dan niet naar buiten gebracht en zal alleen door de organisatoren bekeken worden.

*Volg altijd de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de maatregelen van het corona virus.