Home > Algemeen > SNERTTOERNOOI EN NIEUWJAARSBORREL MET BALLENLOTERIJ

SNERTTOERNOOI EN NIEUWJAARSBORREL MET BALLENLOTERIJ

In het jaar 2022 bestaat onze tennisclub TCTB 50 jaar!

Dat laten we niet ongemerkt aan ons voorbij gaan: elk georganiseerd toernooi heeft voor de winnaar een bijzondere prijs. En voor alle deelnemers aan het toernooi is er ook iets lekkers voor bij de koffie/thee.

We luiden dit jaar in met een feestelijk snerttoernooi op zaterdag 15 januari 2022 van 11.00 uur tot 15.00 uur.

De recreatiecommissie zal zorg dragen voor de organisatie rondom de wedstrijden. Geef je vóór 10 januari op via een mailtje naar recreatie@tctb.nl of middels het inschrijfformulier in de kantine.

Maar er is nog meer.

Inleg snerttoernooi

Het wordt zeer gewaardeerd als elke deelnemer wat meeneemt. Geen geld, maar iets wat je wel weg wilt geven. Dat kan zelfgemaakt zijn (gebakken, getimmerd, geknoopt etc.), maar ook iets dat netjes genoeg is om cadeau te doen. Hoe meer deelnemers iets inleggen, des te meer prijzen voor de ballenloterij én dan doe je automatisch mee!

50 jaar: bijzondere interviews en foto’s

In 50 jaar gebeurt er ongelooflijk veel. Er komt een jubileumkrant met bijzondere interviews. Ook doen we bij deze een oproep om foto’s naar ons op te sturen met bijpassende informatie (denk aan namen, jaartal en gelegenheid). Wat zou het leuk zijn om jezelf en bekenden terug te zien in die speciale editie! Foto’s kunnen gestuurd worden naar jubileum@tctb.nl

Zaterdag 10 september 2022 vrij houden

Elk georganiseerd toernooi dit jaar heeft een feestelijk randje, maar op zaterdag 10 september geven we een extra groot feest op de tennisbaan! Houd deze dag dus vrij in je agenda, want wij willen jullie echt niet missen! Bovendien willen jullie dit zelf ook niet missen!

Corona

Natuurlijk hopen we dat al onze plannen doorgang zullen vinden. We moeten echter ook goed rekening houden met elkaar en we volgen daarom de regels die het coronabeleid ons opleggen.

Prettige feestdagen gewenst!

De jubileumcommissie,