Home > Algemeen > Pannemazzel-tennistoernooi 2019

Pannemazzel-tennistoernooi 2019

Dag tennisvrienden,

Op Hemelsvaartsdag 30 mei a.s. organiseert de recreatiecommissie voor het 7de jaar het Pannemazzel-tennistoernooi. Voorgaande edities waren een groot succes! Een uniek moment binnen onze club omdat zowel jeugd en volwassenen zich kunnen opgeven en gezellig tennissen.

Junior en senior nemen het op tegen een ander koppel. Het is niet nodig om koppels zelf te vormen aangezien iedereen zich individueel aanmeldt en de organisatie hun best gaat doen om ieder kind die zich aanmeldt tenminste één keer met een volwassene te laten spelen.

Geef je op voor deze recreatieve tenniswedstrijdjes waarbij plezierig samenzijn voorop staat! We proberen zoveel mogelijk op speelsterkte in te delen. Dit doen we van 10:00 tot 12:30 uur.

Na het tennissen gaan we met elkaar lunchen op de volgende manier:
Iedereen die zich opgeeft neemt deze dag een lekker gerechtje mee. Dit kan iets makkelijks zijn (kant en klaar gekocht bij de supermarkt) of uitgebreid op chef-kok niveau en alles wat hier tussen inzit.

Hartige hapjes, salades, broodjes, pizza, fruit, melk, karnemelk,..… alles is welkom. Frisdrank is verkrijgbaar in de kantine, dus hiervoor hoeven we niet te zorgen.

De recreatiecommissie benadrukt dat deze activiteit zich ook zeer goed leent voor nieuwe leden om de sfeer te proeven en andere leden te leren kennen. Doe mee! Geef je op via de site, of door een mail te sturen naar ondergetekenden. Ook in de kantine hangt er een lijst waarop je je kunt aanmelden. Je mag ook komen zonder je aan te melden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Samenvatting:

  • Op Hemelvaartsdag in een ontspannen sfeer tennissen van 10.00 – 12.30 uur.
  • Ieder lid is welkom, senioren en jeugdleden.
  • Vanaf 9.30 uur is er koffie en ranja met iets lekkers erbij.
  • Vanaf ongeveer 12.30 uur genieten van meegebrachte lekkernijen.
  • Einde: bij vertrek van de laatste person.
  • Kosten: geen (drankjes zijn wel voor eigen rekening)

We zien je graag op 30 mei, Hemelvaartsdag! Je mag uiteraard ook een deel van de morgen meedoen.

Geef je op via onderstaand formulier: