Sponsor TCTB

De Tennisclub Ten Boer (TCTB) biedt ondernemers / bedrijven op een aantrekkelijke en goedkope manier 3 mogelijkheden van adverteren:

 1. Uw logo als link naar uw bedrijf op de website:

www.tennisclubtenboer.nl en www.tctb.nl

De tarieven voor een advertentie bedragen per jaar:

  • €30; kortste tijdsduur zichtbaarheid, kleinste logo

  • €50; modale tijdsduur zichtbaarheid, modaal logo

  • €80; langste tijdsduur zichtbaarheid, grootste logo

 1. Reclamebord op het tennispark aan de Gaykingastraat 19A

Het tennispark is het gehele jaar open en er wordt vrijwel het gehele jaar gespeeld. Daarnaast wordt het tennispark ook door teams van andere verenigingen uit de provincies Groningen, Friesland en Drente voor de KNLTB-competitie en KNLTB-toernooien bezocht. Uw bord is dus continu zichtbaar, elke dag weer.

Een sponsorbord heeft een grootte van 65X150 cm. U betaalt zelf het bord. De TCTB kan, indien gewenst, regelen dat uw bord gemaakt wordt naar uw behoefte.

  • Tarief voor één bord: €100 per kalenderjaar

 1. Sponsor voor het open KNLTB-toernooi

De TCTB organiseert elk jaar een open toernooi. Open betekent dat leden van andere verenigingen uit de noordelijke regio ook deelnemen. Voor dit toernooi wordt publiciteit gemaakt in kranten, bij de verenigingen in de noordelijke regio en op de eigen website. Affiches en flyers worden op grote schaal verspreid. U heeft als sponsor twee mogelijkheden:

  • U wordt de hoofdsponor en komt prominent op de affiches, flyers en onze website te staan. Tarief: in overleg te bepalen. In 2016 is de Coop Ten Boer de hoofdsponsor. 

  • U wordt een ‘gewone’ sponsor en komt met uw logo goed herkenbaar op de affiches, flyers en onze website te staan. Tarief minimaal: €40.

 1. Combinaties

Uiteraard is het mogelijk combinaties van 1-3 te nemen. Een korting op het totale pakket is dan bespreekbaar.

 

Spelregels voor sponsors

De TCTB is blij met alle sponsoren, die er mede aan bijdragen dat de tennissport in Ten Boer mogelijk is. De TCTB hanteert de volgende spelregels:

 • Iedere sponsor ondertekent een sponsovereenkomst met de gemaakte afspraken.

 • Opzegging van de overeenkomst gebeurt schriftelijk voor 1 december van het lopende kalenderjaar.

 • Een keer per jaar wordt een nota toegestuurd met het verschuldigde bedrag daarop.

 

Meer informatie?

 • Neem contant op met de voorzitter Jan Borkent: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-3021366.

Bespeelbaar:

ja