formulier

Maak Kennis Met Tennis


Aan niet ledenjunioren én senioren, biedt de TennisClub Ten Boer (TCTB) via onze trainer van de tennisschool Smashing de kans om kennis te maken met tennis via de cursus:


Maak Kennis Met Tennis (MKMT).

Je krijgt vier kennismakingslessen voor een klein bedrag (d.d. 2014):

  • Senioren 4 lessen voor €15
  • Junioren 4 lessen voor €7,50

Via MKMT krijg je de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met onze vereniging en de tennissport.

Via dit formulier kun je je aanmelden voor voor MKMT.

Pas daarna bepaal je of je lid wilt worden van de TCTB. Inschrijven om lid te worden doe je via dit formulier.*  

Je kunt na MKMT ook doorgaan met het nemen van reguliere lessen. Iets wat door de TCTB wordt aanbevolen: een goede basistechniek geeft de beste mogelijkheid voor progressie.


Opgave voor de cursus MKMT kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MKMT voor junioren

De cursus Maak Kennis Met Tennis duurt vier weken. Kinderen krijgen theorie- en praktijkles van een tennisleraar van Smashing. De kinderen leren de belangrijkste regels van de tennissport en ontdekken wat een backhand en forehand is. Smashen komt ook aan bod. Ze leren wat een deuce is en hoe ze hun opslag kunnen oefenen. In groepjes trainen ze de oog-hand coördinatie. Wedstrijdjes spelen hoort er natuurlijk ook bij. De leraar beantwoordt alle vragen over tennis en vertelt leuke weetjes.


Na de cursus beslis je of je de nieuwe Federer wilt worden en les neemt. De rest van het seizoen bestaat uit 10 tot 14 lessen, afhankelijk van de tennisvereniging. Je hoeft tijdens MKMT geen lid te zijn van de tennisvereniging. Als je daarna doorgaat, word je lid van de tennisvereniging.

 


MKMT voor senioren


In vier weken tijd (1 les per week) leer je de basics van tennis. Zo maak je vrijblijvend, voor een aantrekkelijke prijs, kennis met de tennissport.

Meer informatie over de TCTB
Zie de website: www.tennisclubtenboer.nl.

*Het formulier kunt u inleveren bij de ledenadministratie.

Bespeelbaar:

ja