Lessen

Op onze banen kan het hele jaar door gespeeld worden, de lessen zijn in twee periodes ingedeeld. We hebben zomerlessen en winterlessen. 

Vanaf begin april beginnen de zomerlessen en deze lopen door tot half oktober; als regel zijn er 20 lessen. Vanaf eind oktober tot begin maart zijn de winterlessen; als regel zijn er 15 lessen. Voor junioren worden de winterlessen met €5 per juniorlid gesubsidieerd.

Kansrijke jeugdspelers worden geselecteerd voor deelname aan extra selectielessen. De TCTB subsidieert deze lessen. 

Tijdens de officiele vakanties wordt er geen les gegeven. Er worden elke week op dinsdag en donderdag, en bij voldoende deelname ook op vrijdag tennislessen gegeven. Deze lessen worden verzorgd door Bas van der Wal en Marcel van Toor, namens Smashing. Mocht je zelf nog geen les hebben maar wel les willen hebben, dan kun je mailen naar het volgende adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je ook op de site van smashing aanmelden en dan inschrijven voor lesdeelname. Daar staat o.a. informatie over de tennislessen en het lesschema is er ook te vinden. Het lessschema van de lessen en het lesweken-schema zijn ook te downloaden via de links aan de zijkant.

Als lessen niet doorgaan ontvang je van smashing een mail!

Bespeelbaar:

ja