BeTeBo wintercompetitie '23/'24

11 oktober 2023


Na het grote succes van de BeTeBo wintercompetitie vorig seizoen breiden we dit jaar uit 🥳.  Je kunt niet alleen deelnemen in de mix, maar daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor damesdubbel en herendubbel. Bovendien starten we al in november, zodat we meer speeldagen tot onze beschikking hebben. Deze competitie is bedoeld voor alle spelers die competitief zijn ingesteld en ook van een beetje gezelligheid houden. Indeling in poules gebeurt op basis van de gemiddelde actuele rating (aangevuld met informatie van de 'technische commissie'), zodat men tegen gelijkwaardige tegenstanders kan spelen. Ook beginners en de 8&9 spelers zijn hierbij meer dan welkom; er is een speciale poule voor dit niveau!

In principe gaan we uit van de volgende speeldata, maar dit is onder voorbehoud van alle inschrijvingen:

  Ronde 1 Ronde 2 Ronde 3 Ronde 4 Ronde 5
Mix 3 nov 24 nov 15 dec 26 jan 1 maart
Dames 10 nov 1 dec 12 jan 2 feb 8 maart
Heren 10 nov 1 dec 12 jan 2 feb 8 maart

Inhaaldagen bij onbespeelbare banen tgv weersomstandigheden: 17 nov, 8 dec, ( 22 dec extra inhaal),19 jan, 9 feb, (16 feb extra inhaal),15 maart, 22 maart

De wedstrijden beginnen om 19.00u en/of om 20.30u. Er wordt gespeeld op de tennisbanen van Bedum en Ten Boer. Je kunt je opgeven als tweetal (of bv met vaste invaller(s)), maar ook individueel (hopelijk kunnen wij dan een leuk maatje voor jou vinden). Opgave kan t/m 18 oktober. De indeling wordt na 25 oktober bekend gemaakt. Doe jij ook mee? 

Deelname is gratis, maar inbreng voor een gezellige nazit wordt zeer gewaardeerd (consumpties voor eigen rekening en hapjes in onderling overleg per poule afstemmen?).

Opgave via een e-mail naar: [email protected]

Nieuwscategorieën