Home > Algemeen > Jubileumfeest

Jubileumfeest

Het is bijna zover, TC Ten Boer bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd met een prachtig jubileumweekend op 10 en 11 september a.s. Dit 2e weekend van september hebben jullie uiteraard al gereserveerd in jullie agenda’s. Nu is ook het programma bekend. Een weekend vol sportieve activiteiten voor jong en oud. Opgave voor al deze gezelligheid is noodzakelijk en kan vanaf heden.

Mocht je willen deelnemen aan de clinic, en/of het buffet op zaterdagavond 10 september en/of het Zweeds dubbel op zondag 11 september? Geef je dan op via jubileum@tctb.nl. Graag vermelden aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen.

Voor het buffet willen we graag weten of er rekening gehouden moet worden met een bepaald dieet, vegetarisch etc. We starten zaterdag 10 september met koffie en taart, er staat een tennisclinic op het programma, gevolgd door een demonstratiewedstrijd. En natuurlijk ontbreekt ook een receptie en een feestavond met een lopend buffet en band niet. Trek de dansschoenen maar aan! Zondag 11 september wordt het jubileumweekend voortgezet met een Zweedsdubbel toernooi voor zowel de junioren als senioren van de tennisvereniging. Kortom, volop mogelijkheden om de club te komen feliciteren met dit heugelijk feit.