Clubkampioenschappen Jeugd

Date/Time
Date(s) - 27 jun 2020 - 28 jun 2020
09:30 - 17:30

Location
TCTB

Categories


Wij rekenen op jou

Op 6 en 7 juli worden de jeugd clubkampioenschappen voor alle leeftijdscategorieën en speelniveaus (rood, oranje, groen en geel) georganiseerd. Als regel kunnen de kampioenschappen reeds beginnen op de vrijdag, maar dat is voor de jeugd niet gebruikelijk. Verder wordt het kampioenschap in een weekend afgewerkt, voor zowel de enkel als de dubbelspelers. De wedstrijden zijn zo opgezet dat kinderen in ieder geval meerdere partijen tennissen. Tijdens het toernooi kunnen ook een aantal leuke thema activiteiten worden georganiseerd, dit hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen.

Competitie spelen is leuk vandaar dat de clubkampioenschappen een welkome aanvulling is van je tennisactiviteiten. Iedereen doet zijn uiterste best om zijn naam gegraveerd te krijgen in de wisselbeker. Dit zou voor iedereen ‘de’ motivatie moeten zijn om er een leuke en bovenal sportief tennistoernooi van te maken.

Je kunt je inschrijven via de site of via de intekenlijst welke rond de clubkampioenschappen in de kantine komt te hangen. De trainer zal jullie hier t.z.t. wel aan helpen herinneren.