BETEBO jeugd

Date/Time
Date(s) - 15 mrt 2020
10:00 - 15:00

Location
TCTB

Categories


TC Ten Boer vs LTC Bedum

Deze battle tussen de jeugd van Ten Boer en Bedum is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi en wordt om het jaar in Ten Boer dan wel Bedum gehouden. Dit jaar spelen we in Ten Boer.

Er wordt gestart om 10.00 uur waarbij een ieder om 9.45 uur word verwacht. Tijdens deze dag wordt er alleen gedubbeld en daarbij worden alleen de games van de partijen geteld. Het maakt dus niet uit of je de wedstrijd wint of verliest. De winnaar van de battle is degene die aan het eind van de dag de meeste games heeft weten te behalen. Voor de winnaar is er een mooie wisselbokaal die een jaar lang in de prijzenkast komt te staan.

Het is een leuke en zeer gezellige manier om wedstrijden te spelen, en dus ook zeer leerzaam richting de competitie. Een mooie start van het tennisseizoen waarbij ieder jeugdlid natuurlijk van harte welkom is om zoveel mogelijk games binnen te halen. Het is van rood spelers tot aan geel spelers en van beginners tot gevorderden. Tussen de middag wordt iedere deelnemer voorzien van een kop soep en een broodje.

Geef jezelf op via de site of via het inteken formulier wat in de kantine hangt.