Home > Senioren > Clubkampioenschappen senioren

Clubkampioenschappen senioren

Beste leden van de TCTB,

Op 29 & 30 juni organiseert de TCTB de Clubkampioenschappen voor al haar senior tennisleden. Bij voldoende deelname kunnen we vrijdagavond 28 juni nog gebruiken om de clubkampioenschappen alvast te laten beginnen.

Als organisatie hebben dit jaar de vraag gekregen of wij de clubkampioenschappen op dezelfde manier willen laten verlopen als vorig jaar. Aangezien de kampioenschappen vorig jaar weer redelijk veel leden naar de baan heeft getrokken, denken we ook dit jaar weer een mooi toernooi te kunnen neerzetten.

Het woord ‘kampioenschap’ schrikt bij sommigen af. Dat is niet de bedoeling. De clubkampioenschappen zijn vooral bedoeld om clubgenoten te ontmoeten en om eens met iemand anders een balletje te slaan. We proberen iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. We maken er een gezellig en sportief weekend van. We hopen dat je meedoet. Je kunt je inschrijven via wedstrijd@tctb.nl.

Er wordt gespeeld volgens de nieuwe KNLTB regels. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets en de games gaan tot maximaal 4 gewonnen games per set. En in de games wordt er bij een stand van 40-40 een winnend punt gespeeld. Op deze manier kunnen er veel wedstrijden worden gespeeld.

Je mag je als tweetal aanmelden, maar ook als je geen tennispartner hebt kun je je aanmelden, dan gaan wij voor je op zoek naar een geschikte dubbelpartner.
Wij hopen op een ruime opkomst zodat wij in de toekomst dit leuke evenement op de kalender kunnen blijven houden.

De inschrijving is vanaf nu geopend en je kunt je inschrijven t/m 22 juni 2019.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Clubkampioenschappen