Home > Jeugd > Belangrijk! Uitstel BeTeBo naar zondag 10 november!

Belangrijk! Uitstel BeTeBo naar zondag 10 november!

Beste jeugdleden,

Hebben jullie ook zo genoten van de heerlijke zomer? Het is nog even genieten op deze laatste mooie zondag. De zomervakantie is morgen weer voorbij, de scholen gaan weer beginnen en ook het tennisseizoen gaat weer van start.
Aankomende week begint de 2e helft van de zomertraining en staan er toernooitjes en najaarscompetitie op het programma.

Het eerste toernooi voor de jeugd is het BeTeBo, maar helaas moet ik jullie melden dat wij wederom dit toernooi hebben moeten verplaatsten. Wat waren we graag op zondag 8 september de strijdt met LTC Bedum aangegaan maar vanwege de start van de Worldtour dat weekend en dat onze banen daardoor die ochtend allemaal bezet zijn, gaat het BeTeBo niet door. De weekenden daarna staan ook allemaal in het teken van de competitie, zowel voor Oranje als voor de Groene- en Gele jeugd en ook voor de senioren.

Voor de 2e keer moeten we het toernooi dus verplaatsten maar weet, dat van uitstel komt geen afstel komt! In overleg hebben we een nieuwe datum geprikt. Zondag 10 november ontvangen wij de jeugd van Bedum en maken we er een mooie dag van.

Een aantal van jullie hadden zich al aangemeld voor het toernooi en ik ga er natuurlijk vanuit dat jullie op 10 november ook weer meedoen, maar laat het de organisatie nog even weten.
Dat kan via de nieuwe intekenlijst die vanaf aankomende week in de kantine hangt of via jeugd@tctb.nl , een appje naar mij mag ook.

Ik hoop op jullie begrip en zie de aanmeldingen heel graag tegemoet!

Met een sportieve groet,

Marlous ten Kate
Voorzitter jeugdcommissie TCTB