Beste jeugdlid,

Heb jij ook zo veel plezier in tennis en vind je  wedstrijdjes spelen erg leuk? Geef je dan nu op voor de Kia World Tour of de Groene competitie in het najaar en speel in september en oktober competitie met jouw tennismaatjes. In deze Tenniskids-competities speel je met jouw team tegen teams van andere clubs in de buurt. Het draait vooral om plezier en gezelligheid. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje speelt, iedereen mag meedoen!

In de Kia World Tour en de Groene competitie ga je de strijd aan in teams van twee tot zes spelers. Vooral het in teamverband spelen maakt deze competities zo leuk. Je gaat samen naar een uitwedstrijd, speelt met z’n allen meerdere wedstrijdjes  en je maakt op deze manier heel makkelijk tennisvriendjes en -vriendinnetjes!

Tijdens de Kia World Tour wordt gespeeld op vijf zondagen en de Groene competitie kent zeven speeldagen:

Kia World Tour: 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober 2018.

Groene competitie: 16, 23, 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober 2018.

Wil je graag weten hoe zo'n speeldag eruit ziet kom dan a.s. zondag 10 juni kijken bij onze rode kids of op zondag 24 juni bij de oranje kinderen. Beide dagen starten we om 09.00 uur en zijn zo rond 11.00 uur (rood) en 12.00 uur (oranje) klaar. Het leuke is dat elke speeldag in een andere stad plaats vindt. Zo hebben we al een keer gespeeld in Miami en Indian Wells en gaan we in het najaar naar New York en Tokyo. Niet ècht natuurlijk maar we zorgen altijd wel voor een leuke aankleding van de kantine en het tennispark en voor een hapje en drankje. Alles met elkaar, wanen jullie je die dag ècht in een andere stad of land. Gezellig toch?

Aan de ouders vragen we om bij en bij uitwedstrijden met elkaar het vervoer te regelen en bij thuiswedstrijden een keertje een kantinedienst te draaien. Vaak wordt dit om en om geregeld. En een kantinedienst is niet veel werk; een kan koffie zetten voor de ouders en ranja inschenken voor de kinderen is alles wat er moet gebeuren. Vele handen maken licht werk en zo maken we er voor de kinderen samen een leuke speeldag van.

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 20 juni a.s.

Zijn er vragen of onduidelijkheden, neem dan even contact met mij op. Dat kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-18117710

Ik zie de aanmeldingen graag tegemoet!

met vriendelijke groet,

Marlous ten Kate?

tenniskidsfunctionaris TC Ten Boer

TC Ten Boer Facebook

Bespeelbaar:

ja