KAMPIOEN

Het DAMESTEAM 4E KLASSE in de KNLTB Regiocompetitie Noordoost is zaterdag 2 juni 2018 kampioen geworden in hun uitwedstrijd bij REO Roden. Het kampioenschap ging tussen Ten Boer en de nummer 2 op de ranglijst GLTB. Het was spannend tot de laatste speeldag. Om te weten hoeveel punten er nog nodig waren voor het kampioenschap is tussendtijds gebeld met GLTB uit Groningen. Zij hadden inmiddels gewonnen met 6-0, waardoor er minimaal 3 punten nodig waren om op gelijk aantal punten te eindigen. Dit lukte doordat Dorja en Karline hun enkelpartijen wonnen en Margreet en Karline hun dubbelpartij wisten te winnen. 

Het feit dat Ten Boer bij de onderlinge wedstrijd tegen GLTB gewonnen had met 4-2, maakte dat Ten Boer zich kampioen mocht noemen. Dit werd met champagne gevierd (aangeboden door het damesteam van REO). De huldiging zal ook nog plaatsvinden in Ten Boer. 

In hun 2e jaar als competitieteam kampioen worden is een geweldige prestatie. Volgend jaar in de 3e klasse staan zij voor een nieuwe uitdaging.

GEFELICITEERD!!!

Namens de Wedstrijdcommissie

Henk Ensing

TC Ten Boer Facebook

Bespeelbaar:

ja