blijeballen

tenniskids

tennisbal

Het is vandaag 2 Juli, een uitstekende dag om de clubkampioenschappen te organiseren.

Het lijkt voorafgaand wat wisselvallig te gaan worden, maar ondanks alles worden kosten nog moeite gespaard om dit evenement tot een goed resultaat te leiden.

Dit jaar staan de kampioenschappen onder de bezielende leiding van Bodhi, Dion en John die dit in samenwerking doen met oudgedienden Jan-Willem van Geffen en Peter Dijkhuis. En niet te vergeten de voorzitter van de jeugdcommissie Ronald Bouma. Zonder hen zal dit evenment lang niet het gewenste resultaat hebben.

Er word dit jaar gespeeld in nagenoeg alle onderdelen die een jeugdtoernooi met zich mee kan brengen.

In het onderdeel voor de Rode kinderen werd er gespeeld door 3 kinderen die elk 3 wedstrijden hebben gespeeld van 20 minutenen waarbij Joachim van der Veen alle wedstrijden heeft gewonnen, hij is daarmee clubkampioen geworden bij de rode kinderen. Noor Zelders heeft alleen van Joachim verloren en heeft daarmee de 2e plaats gehaald. Maurijn van der Veen wist 1 wedstrijd te winnen en heeft daarmee de 3e plaats opgehaald en helaas was Elize ziek en heeft daarom af moeten zeggen helaas!! De rest van de kinderen hebben alle wedstrijden enorm goed gespeeld!!

Alle rode kinderen bedankt voor jullie enthousiaste deelname en wij zien julliei graag terug zo veel mogelijk op de baan.

In het onderdeel voor de Oranje kinderen werd er ook gespeeld in 1 poule van 5 kinderen. Ook in deze poule werd er gespeeld in enkel partijen van 20 minuten waarbij uiteindelijk Mark Oosterink alle wedstrijden heeft gewonnen en daarmee dus clubkampioen 2016 bij de Oranje jeugd is geworden. Daan van der Hoeven is 2e geworden omdat hij alleen heeft verloren van Mark. Jodi heeft als eerst meisje de 3e plaats opgehaald mede omdat zij in eeen zeer spannende wedstrijd net heeft gewonnen van Silas die daarmee de 4e plaats heeft behaald. Helaas heeft Femke de wedstrijdjes verloren maar ook zij heeft enorm haar best gedaan. Proficiat voor jullie allemaal.

Ook zien wij graag alle Oranje kinderen zoveel mogelijk op de baan om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een eventuele volgende clubkampioenschap.

Na de ochtendsessie van de Rode en Oranje kinderen was er een lunch georganiseerd door de wedstrijdleiding. Hier werden de kinderen getracteerd op frikadellen en kroketten en bollletjes met ham en kaas. Dit werd gretig opgegeten door zowel de kinderen die in de ochtend speelden als de iets wat oudere kinderen die in de middag nog zouden moeten gaan spelen. Alle kinderen waren hiervoor uitgenodigd en het was een gezellige boel.

TC Ten Boer Facebook

jongen

ping

meisje

Bespeelbaar:

ja