blijeballen

tenniskids

tennisbal

Derde ronde sparringwedstrijden

Afgelopen zondag 21 februari vond de 3e ronde plaats van de sparringwedstrijden met als thema jong tegen oud. Dit keer streden 4 meiden tegen 4 volwassen vrouwen.

Het jeugdteam bestond uit Esther Bangura, Hilde Mulder, Anna Bolhuis en Maartje van Geffen en het ‘senior’ team trad aan met Marion Hoogstrate, Maud Onderstal, Andrea van Dijk en Karline Malfliet

Ondanks dat de weergoden niet met ons waren begonnen de spelers om 10.15u enthousiast met de 1e partijen. Esther nam het op tegen Karline (2-6, 2-6) en Anna streed tegen Marion (2-6, 3-6)voor de punten. Met een combinatie van gedrevenheid en vastheid wisten de senioren de eerste 2 punten te pakken.

In het dubbelspel namen Hilde en Maartje het op tegen Maud en Andrea. In deze spannende wedstrijd gaven met name de volleys de doorslag en de jeugd trok de partij met 6-4, 7-6 (10-8!)over de streep.

Ondertussen hadden de spelers de gehele wedstrijd al in de regen gestaan en kwamen er plassen op de baan te staan. dus werd er besloten om het hier eerst bij te laten. Zondag 13 maart gaan we op voor het tweede deel. Het senioren team heeft op dit moment een 2-1 voorsprong genomen.

Tot slot dank aan Joke Visser en Marlous ten Cate voor de support en aanmoedigingen .

(op de foto de bikkels van ronde 3)

 

sparringwedstrijden

TC Ten Boer Facebook

jongen

ping

meisje

Bespeelbaar:

ja